Bergen op Zoom  

Deze avond is al geweest. Aanmelden is dus niet meer mogelijk.

Mocht u nog extra info willen of vragen hebben nav Happy Ouders van 1 febr j.l. mail naar preventie@novadic-kentron.nl  

 

(Woensdrecht, Steenbergen en Bergen op Zoom )

Op woensdag 1 februari om 19:30 uur, is een nieuwe live editie van Happy Ouders.

Met Theater en andere partners wil Novadic-Kentron voor de ouders uit de gemeenten Bergen op Zoom, Woensdrecht en Steenbergen het opnieuw hebben over veilig uitgaan. Ook omdat het binnen enkele weken Vastenavond is in Bergen op Zoom en Carnaval in Woensdrecht en Steenbergen. Happy Ouders is een soort Kroegentocht met in iedere kroeg een workshop, waarvan 1 ludiek theater. 
De Happy Ouders avond is gericht op ouders/verzorgers met kinderen vanaf 14 tot 17 jaar, klassen 2,3 en 4, die binnenkort of binnen afzienbare tijd, uit zullen gaan of al uitgaan

De ouderavond is bedoeld voor de ouders zelf (zonder kinderen). 

 

Als u zich opgeeft via onderstaand formulier, krijgt u op uiterlijk 30 januari, een e-mail toegestuurd met de definitieve uitnodiging.

In die uitnodiging staat waar u precies wordt verwacht en vanaf hoe laat. Er zijn een aantal horecagelegenheden in het centrum van Bergen op Zoom die meedoen waar ook veel leugd kom. 

De avond heeft als thema Veilig Uitgaan in het centrum van Bergen. De verantwoordelijkheid voor die veiligheid delen we samen.

De avond komt tot stand door medewerking van de Gemeenten Woensdecht, Steenbergen, Bergen op Zoom, Helder Theater, Horeca, Politie, Halt en GGD 

De GGD zorgt samen met het onderwijs ervoor dat de uitnodigingen bij de ouders terecht komen.

We hopen u graag te zien op 1 februari.

We maken er een leuke en leerzame avond van.

 

Team Happy Ouders BoZ

 

Aanmeldformulier voor ouders

Dhr. Mevr.
Ik bevestig mijn aanwezigheid

Privacy
Om uw privacy te beschermen, zullen deze gegevens niet aan derden verstrekt worden. Na elke Happy Ouders editie worden uw gegevens vernietigd.
Door uw bericht te verzenden gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. 

 

 

Velden met een * zijn verplicht
^ Naar boven