Breda

 

Op stap, drinken, feesten? Uw puber gaat dit misschien nog ontdekken. Maar wat weet u als het gaat om de uitgaande jeugd van nu?

Met Happy Ouders duikt u in de uitgaanswereld van pubers. U kunt vragen stellen en ervaringen delen. Ook is dit hèt moment om in de kroeg te kijken waar uw puber misschien naartoe gaat!

 

De gemeente Breda en haar netwerkpartners nodigen u van harte uit voor een echte kroegentocht! U krijgt in verschillende kroegen informatie van diverse experts over de laatste trends en tips & tricks over opvoeding en uitgaan. Ook laten we zien hoe we uitgaan zo veilig mogelijk houden. En u kunt natuurlijk uw vragen stellen aan de experts of andere ouders. 

 

Op woensdag 12 juni 2024 om 19:00 uur zal weer een editie van Happy Ouders plaatsvindenin de binnenstad van Breda, dit keer zullen we starten bij Cafe Walkabout, Havermarkt 25, Breda. 

Bij binnenkomst ontvangt u een bandje waarmee u in een groep wordt ingedeeld en 2 consumptiemunten per persoon. Geen zorgen, u mag gewoon bij elkaar in de groep ;)

Om 19:30 uur start de officiële opening van de avond. Daarna zullen we u op pad sturen voor een echte kroegentocht! Na de kroegentocht en de afsluiting van de avond (rond 22.00 uur) is er de mogelijkheid om tot ongeveer 22.30 uur met elkaar en professionals nog na te praten en vragen te stellen.

Alle kroegen zijn op loopafstand van elkaar (een paar minuten)

We zien u graag dan!

Let op: de Happy Ouders avonden zijn alcoholvrij.

 

 

Heeft u een kind in de puberleeftijd? Dan kunt U zich bij interesse aanmelden via onderstaand formulier.

 

De Happy Ouders avonden zijn alleen voor ouders/verzorgers (zonder kinderen).

 

 

We zien u graag op 12 juni!

 

 

Aanmeldformulier voor ouders 

Vul de gegevens zo compleet mogelijk in. De verplichte velden worden met * aangegeven.

Dhr. Mevr.
Via school
Via andere ouders
Via sociale media
Brief van de gemeente
Anders


Klik hier als u de tekst niet kunt lezen
Velden met een * zijn verplicht
^ Naar boven